Adviesgesprek educatief

Home » Adviesgesprek educatief

Adviesgesprek

Zelf je educatieve boek uitgeven – gratis advies

Wil jij zelf je educatieve boek uitgeven met professionele hulp? Goed idee! Waarom zou je wachten tot een traditionele uitgever het idee oppikt? Houd het stuur in eigen hand.

Onderwijsredacteur Lia Hesemans en uitgever Donald Suidman helpen je graag aan een goed plan. Maak daarom vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek.

Na afloop heb je:

  • Een afgebakend onderwerp voor je boek
  • Een idee hoe je een begin maakt met het schrijven
  • Inspiratie en houvast om je vastgelopen boekproject tot een goed einde te brengen
  • Ideeën over hoe je je boek aan de man kunt brengen

We bespreken verder hoe wij je kunnen helpen: redactie, grafisch ontwerp, vormgeving, druk, beschikbaar maken voor de boekhandel, de pers benaderen en marketing. Natuurlijk gaan we ook in op de vraag: hoeveel gaat dit allemaal kosten, en hoe kun je dat terugverdienen? Het hele traject van begin tot eind kost globaal tussen 7000 en 11000 euro. Bij verkoop van 600 tot 1250 boeken heb je die investering meestal terugverdiend.

Wie zijn wij?

Lia Hesemans is redacteur en schrijfcoach. Ze werkt voor diverse educatieve uitgeverijen, begeleidt beginnende auteurs bij het schrijven van hun boek en geeft les in creatief schrijven. Ze helpt je graag om je plan te verhelderen.

Donald Suidman is uitgever bij BusinessPublishers. Hij geeft boeken uit op het gebied van onderwijs, zoals het populaire Grej of the day of Meester in de klas. Hij adviseert je graag over hoe je het beste jouw doelen bereikt met je boek en wat je commerciële kansen zijn.

Samen zorgen we ervoor dat jouw boek er komt, in de winkel ligt en aandacht krijgt. Ben je van plan zelf je boek uit te geven en wil je een gratis adviesgesprek? Bel of mail Donald (06-27503441 of 030-2270688) of gebruik het formulier hieronder, dan nodigen we je uit voor een gesprek in Utrecht of omgeving.

Benieuwd welke boeken er bij ons zijn uitgegeven?

 

Bekijk boeken

Neem contact op

Contact
Hier leest u hoe wij omgaan met uw privacy.

Bezoekadres

Kanaalweg 22b
3526 KM Utrecht

(Gratis parkeren voor de deur, ook uitstekend te bereiken per OV-fiets vanaf Utrecht CS)
Het kantoor is vanwege een trap niet toegankelijk voor rolstoelen.
Heb je een rolstoel nodig? Dan spreken we ergens anders af.

Post

Postbus 108
3500 AC Utrecht

Belt u liever?

Bereik ons tijdens kantooruren op onderstaand nummer:
030-2270688