Home » Wie zijn wij

Uitgever Donald Suidman heeft ruime ervaring in journalistiek en uitgeverij. Hij is eigenaar en oprichter van uitgeverij BigBusinessPublishers, die zich vooral richt op selfpublishing voor ondernemers. Hij is auteur van Je tweede carrière en Het grote 50+ werkboek.

Donald gelooft dat een boek helpt. Een boek helpt om je business te verbeteren, een boek helpt jou om de stap te maken van expert naar autoriteit. Een goed boek helpt ook je lezer. Donald houdt van trainers, coaches, adviseurs, van mensen die anderen op eigen benen willen zetten. Want leven doe je zelf, en publiceren ook.

Donald is ijsmeester & volleybalcoach en hoopt nog eens jazzbassist te worden en naar de Middellandse Zee te lopen.

Lees het interview met Donald in Utrecht Business, maart 2017

Angela Louwes is office-manager bij BigBusinessPublishers en daarnaast ook werkzaam op twee basisscholen en voor een paar ondernemers als management-assistent. Orde op zaken brengen en houden, dat is haar uitdaging.

Angela zoekt haar rust in yoga en kan haar energie kwijt in een wekelijkse roeitocht waarbij ze vaak langs het kantoor van BigBusinessPublishers roeit.

Redacteur Nienke van Oeveren gelooft dat iedere professional een boodschap heeft. Een boodschap waarmee je vakgenoten verder helpt. Zij helpt je om een boek met een boodschap te schrijven met een scherpe invalshoek en een duidelijke structuur. Zodat je als auteur aan de slag kunt en jouw boodschap je lezer bereikt.

Nienke is eigenaar van Boekredactie en studeerde Nederlands en Book and digital media. Sinds haar afstuderen werkt zij in het boekenvak; bij uitgeverijen en ook 7 jaar bij online boekhandel Managementboek.nl. Bij het redigeren houdt zij het doel van je boek in het oog, net als jouw boodschap.

Nienke speelt altviool in een symfonieorkest en speelt sinds kort contrabas. Een vrije avond brengt zij het liefst door met een goed gesprek of een fijne roman.

Neem contact op

Contact
Hier leest u hoe wij omgaan met uw privacy.

Bezoekadres

Kanaalweg 22b
3526 KM Utrecht

(Gratis parkeren voor de deur, ook uitstekend te bereiken per OV-fiets vanaf Utrecht CS)
Het kantoor is vanwege een trap niet toegankelijk voor rolstoelen.
Heb je een rolstoel nodig? Dan spreken we ergens anders af.

Post

Postbus 108
3500 AC Utrecht

Belt u liever?

Bereik ons tijdens kantooruren op onderstaand nummer:
030-2270688